Pulverimaalaus Turku satama

Löydä tarpeisiisi sopiva pulverimaalaamo Turussa

Pulverimaalauksen suosion on nousujohteista niin Suomessa kuin muualla maailmassakin, eikä se johdu vähiten pulverimaalauksen monipuolisuudesta. Halusitpa sitten maalauttaa autosi vanteet tai puutarhakalusteet, tai löytää taloudellisemman teollisen pinnoitustavan, pulverimaalaus on varteen otettava vaihtoehto. Ja kun kyseessä on jauhemaalaus, Turku on loistava paikka työn teettämiseen.

Täältä löydät muutamia jauhemaalaamoita, jotka toimivat Turun seudulla. Huomaa, että listamme ei vielä sisällä kaikkia Turun pulverimaalaamoita: saat lisätietoa Turun maalaamoista ottamalla meihin yhteyttä.

Pulverimaalaus Turku ja Varsinais-Suomi

Kun kyseessä on pulverimaalaus, Turku ja sen lähikunnat tarjoavat hyvät mahdollisuudet saada pulverimaalaustyö tehtyä. Pulverimaalausta Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa harjoittavat esimerkiksi seuraavat maalaamot.

Pulverimaalaus TurkuOsoite
Jautek OyAsessorinkatu 10, 20780 Kaarina
Tikanmaan Huolto OyRatatie 11, 21250 Masku
Teollisuustuote ja -maalaus OySalvelanlaaksontie 2, 21500 Piikkiö
Tematek OyTerottajankatu 1, 20780 Kaarina
Maalaus Kaulio OyHallimestarinkatu 8, 20780 Kaarina
Aurajoki OyTakalistontie 79, 21380 Aura

Puuttuuko jauhemaalaamosi listaltamme? Ota meihin yhteyttä niin korjaamme asian!


Pulverimaalauksen perusteet

Pulverimaalaus on taloudellinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto märkämaalaukselle. Pulverimaalaus koostuu kolmesta vaiheesta nimittäin:

pulverimaalaus Turku, vihreä jauhe

Jauhemaalaus toteutetaan kuivalla jauheella.

  1. Alustan valmistelusta
  2. Pulverin levityksestä
  3. Pinnoitteen verkkouttamisesta uunissa

Pulverin levitys on sähköstaattinen prosessi, jossa latautunut pulveri ruiskutetaan maadoitettua kappaletta kohti. Maadoitus takaa sen, että kappale vetää pulveria puoleensa, mikä saa pulverin levittymään tasaisesti myös hankalimpiin nurkkiin.

Vaikka pulverimaalaus onkin yleensä teollinen prosessi, myös autosi vanteet voidaan pulverimaalata. Tosin on suositeltavaa, että hyödynnät maalaamojen ammattiosaamista työn tekemiseen.