vettä hylkivä pinnoite ruiskii virtsan takaisin tulosuuntaan

Vettä hylkivä pinnoite julkista virtsaamista vastaan

Kuvottava haju yökerhojen läheisyydessä sunnuntai aamuna ja rumat läikät keskustan rakennusten seinillä. Kuulostaako tutulta? Julkisella paikalla virtsaus on yleistyvä ongelma, ei vain kaupungeissa vaan myös pienemmissä kunnissa, joissa juhlijoita riittää. Uusi vettä hylkivä pinnoite saattaa hyvinkin olla ratkaisu tähän ongelmaan.

Tämä julkista virtsaamista estävä maali on jo käytössä mm. Saksan Hampurissa, jossa erityisesti St. Paulin alue on kärsinyt öisistä nurkkiin ruikkijoista. Vettä hylkivä pinnoite, joka soveltuu ulkoseinien suojaukseen on nyt saatavilla myös Suomessa!

Julkista virtsaamista estävä maali taistelee virtsaamisongelmaa vastaan ja myötävaikuttaa yleiseen hyvinvointiin seuraavasti:

  • Estää virtsan imeytymisen alustaan
  • Vähentää vastenmielisiä tahroja
  • Torjuu epämiellyttäviä hajuja
  • Rajoittaa tautien leviämisriskiä

Nesteitä ja öljyä hylkivä teknologia, joka ”virtsaa takaisin”

nestettä hylkivä pinnoite seinässä pompauttaa virtsan tulosuuntaan

Vertaa nesteen heijastumista käsitellysta (oikealla) ja kesittelemättömästä (vasemmalla) seinästä.

Vettä hylkivä maali toimii niin hyvin että se jopa roiskii virtsan takaisin tulosuuntaan. Tämä on nanoteknologian ansiota; se tekee maalista sekä vettä että öljyä hylkivää.  Siksi sitä voidaan käyttää julkisen virtsaamisen ehkäisyn ohella tehokkaasti myös estämään öljyvuotojen, happosateiden ja muiden sääolosuhteiden seinille ja muille rakenteille aiheuttamia vahinkoja.

Tämä erikoismaali soveltuu seuraaville pinnoille:

  • Puulle
  • Metallille
  • Betonille
  • Muuratuille pinnoille
  • Tiilelle

Julkista virtsaamista estävä maali Suomessa

Tässä muutama esimerkki virtsaamista estävän maalin jakelijoista. Muista, että tämä innovatiivinen pinnoite on kohtalaisen uusi, eikä sitä vielä ole laajasti saatavilla Suomessa. Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada apua oikean pinnoiteliikkeen valitsemiseen. Meidän yhteistyökumppanimme toimittavat myös Suomeen! Lisätietoa tuotteista, hinnoista ja toimitusajoista saat ottamalla meihin yhteyttä. 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.