Kattopinnoitus turku ja lunta

Ammattitaitoista kattopinnoitusta Turussa

Mikäli suunnitelmissasi on kattopinnoitus, Turku on pullollaan ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet erilaisten kattojen pinnoitukseen. Kattomaalauksen ammattilaisia löytyy Turusta joka lähtöön; valitse kuitenkin viisaasti, sillä urakoitsijoissa ja heidän käyttämissään tuotteissa on eroja.

kattopinnoitus Turku Aurajoen ranta

Pinnoitettuja bitumikattoja Aurajoen rannassa.

Ammattilaiselta saat yleensä myös takuun tehdystä työstä. Takuu vaihtelee viidestä seitsemään vuoteen!

Täältä löydät kattopinnoituksen ammattilaiset kaikille kattotyypeille: esimerkiksi varttikatto, huopakatto, tillikatto ja peltikatto kuuluvat myös monen turkulaisen kattopinnoittajan erikoisalaan.

Kattopinnoitus Turku

Turussa ja lähikunnissa kattopinnoituksesta vastaavat muiden muassa seuraavat urakoitsijat. Näiltä hoituu katon pinnoitus olipa kyseessä kerrostalo tai kesämökki.

KATTOPINNOITUS TURKUOSOITE
Turun kattopinnoite OyUudenmaantie 17, 20700 Turku
Rakennus & maalaus Oy Mesaanikatu 20, 20240 Turku
LS- mittasaneerausPL 114, 20101 Turku
Maalaus- ja muutostyöt JL OyKupittaankatu 122, 20810 Turku

Lisätietoa kattopinnoituksesta

Kattopinnoitteet tekevät katostasi vesitiiviin ja parantavat sen ulkonäköä. Oikea pinnoite voi pidentää kattosi ikää jopa kymmenellä vuodella, ja pinnoitus on huomattavasti ystävällisempää lompakollesi kuin kattoremontti!

Mikäli suunnittelet katon maalausta tai muuta pinnoitusta, suosittelemme perehtymistä eri pinnoitteisiin ja niiden sopivuuteen eri kattomateriaaleille.

On myös hyvä tietää, että jotkin kattotyöt vaativat erikoislupia ja ehdotonta asiantuntemusta.