jauhemaalaus hinta punaiselle jauheelle

Jauhemaalaus hinta: kaikki mitä sinun tulee tietää

Kun tavoitteena on jauhemaalaus, hinta on yleensä ensimmäinen asia, joka tuottaa päänvaivaa. Täältä löydät niin teollisen- kuin tee-se-itse jauhemaalauksenkin keskimääräiset hinnat. Olipa kyseessä vanteiden pulverimaalaus kotona tai teollisen jauhemaalauslinjan avaaminen, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Jatka lukemista niin löydät jauhemaalaus hinta-arviot teollisille pulverimaalaus laitteille ja – palveluille sekä tarvitsemasi hintatiedot mikäli suunnitelmanasi on pulverimaalaus kotona.

Jauhemaalauksen kokonaishintaa on vaikea arvioida tuntematta projektia sillä pulverimaalaus hinta-arvio on aina monen tekijän summa:

  • Käytettävä jauhemaali – jauheita on eri laatuisia ja – värisiä, mikä vaikuttaa hintaan.
  • Esikäsittely ja pinnan valmistelu – Esikäsittely nostaa pulverimaalauksen kokonaishintaa.
  • Kappaleen koko ja määrä – pulverimaalaus on aina edullisempaa suurelle kappalemäärälle, jauhemaalin kilohinta laskee, kun tarvittava määrä nousee.

Kysy aina, mitä hintaan kuuluu. Moni , esimerkiksi vanteiden, jauhemaalaus hinta sisältää hiekkapuhalluksen, olemassa olevan maalin poistamisen, rasvanpoiston sekä vakiojauheen standardiväreissä, mutta näin ei aina ole.

Teollisen jauhemaalauksen hinnoittelu

Jauhemaalausjauheen valmistajat

Pulverimaalaus hinta-arvio voidaan pyytää myös suoraan jauheen valmistajalta.

Teollisen jauhemaalauksen ollessa kyseessä, jauheet tilataan yleensä suoraan valmistajalta. Suomessa jauheita valmistaa Teknos, mutta myös kansainvälisten valmistajien tuotteita on saatavilla. Näihin kuuluvat muiden muassa PPG, Sherwin Williams ja AkzoNobel (Interpon-pulverit).

Teollisen jauhemaalaus pulverin hinta saattaa vaihdella riippuen valmistajasta, jauheen tyypistä ja laadusta sekä myyjän ja ostajan välisestä sopimuksesta.

Teolliset jauhemaalaamot ja hinnoittelu

Jauhemaalaus ei aina kannata omissa tiloissa: pulverimaalaus laitteet ja erikoispulverit saattavat tulla hyvin kalliiksi, jos polttomaalaus ei ole kiinteä osa tuotantoa. Siksi teollinen pulverimaalaamo saattaa joskus olla parempi vaihtoehto. Mikäli päädyt käyttämään teollisen pulverimaalaamon palveluita, varmista, että kyseisellä maalaamolla on tarpeisiisi sopivan kokoinen uuni käytössään.

Yleisesti ottaen teollinen jauhemaalaus on hinnoiteltu seuraavasti:

  • Monta kappaletta, erittäin kestävä viimeistely, pinnan valmistelu – Hinta tarjouksen mukaan
  • Litteiden tuotteiden jauhepinnoitus (teollinen ja kaupallinen): ruostumattomat teräslevyt, metalli ja valmistelu – Hinta metreittäin tai neliömetreittäin

Jotkin teollisuusmaalaamot vastaanottavat tehtäviä myös kuluttajilta, esimerkiksi auton vanteiden pulverimaalaus saattaa olla mahdollista. Pidä kuitenkin mielessä, että teollisuusmaalaamolta saatat saada huomattavasti kalliimman tarjouksen kuin toisaalta. Vanteiden maalaus teollisuusmaalaamossa kannattaa vain, jos värillä ei ole väliä tai, jos sillä hetkellä käytettävä väri miellyttää. Värin vaihtaminen nimittäin nostaa hintaa.

Lisätietoa teollisen jauhemaalauksen hinnoista saat ottamalla meihin yhteyttä joko sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeemme, jonka löydät klikkaamalla “pyydä tarjous” painiketta sivun lopussa. Meiltä saat myös pulverimaalaus hinta-arvion suuremmille projekteille.

Pulverimaalaus laitteet teollisuudelle

Pulverimaalaus laitteet teolliseen käyttöön ovat luonnollisesti hintavampia kuin kotikäyttöön tarkoitetut tarvikkeet. Teolliset pulverimaalaus laitteet kuten esikäsittely ja ruiskutus laitteistot ovat saatavana niin käsikäyttöisinä kuin automatisoituinakin. Yleisesti ottaen automatisoidut pulverimaalaus laitteet ovat kalliimpia, mutta myös tehokkaampia.

Teollinen jauhemaalaus ruisku (manuaalinen) maksaa keskimäärin noin 6000 euroa ja uunin hinta saattaa vaihdella 1600 eurosta 15 000 euroon riippuen uunin koosta, lämpötilasta ja teknologiasta.

Mikäli yritystoimintasi vaatii pulverimaalaus laitteistoa, ota meihin yhteyttä. Meiltä saat tarjoukset niin manuaalisille kuin automaattisillekin laitteille, sekä pulverimaalaus jauheelle tarpeen vaatiessa!

Vanteiden pulverimaalaus hinta ja muiden pienten projektien hinnoittelu

Onneksi on myös mahdollista viedä vanteet maalattaviksi esimerkiksi automaalaamoon, jossa vanteiden maalaus hinta on todennäköisesti huokeampi kuin teollisuusmaalaamosta. Vanteiden pulverimaalaus hinta onkin alhaisin pienemmissä maalaamoissa. Pulverimaalaus soveltuu myös muille metallipinnoille, myös kotoa löytyville. Voit esimerkiksi viedä metallisen puutarhakalustosi maalattavaksi jauhemaalaamoon, joka on erikoistunut pienempiin projekteihin.

Nämä pulverimaalaamot hinnoittelevat palvelunsa seuraavasti:

  • Autojen jauhemaalaus: auton tai moottoripyörän vanne, pyörä tai osa – Kiinteä osakohtainen hinta
  • Huonekalut ja henkilökohtaiset tuotteet: harrastajan tai asunnon omistajan tuote – Kiinteä tuotekohtainen hinta

Olemme koonneet jauhepinnoituksen hinnaston antaaksemme osviittaa hintatasosta. Pulverimaalaus hinnasto sisältää useimmat jauhepinnoitettavat tuotteet. Hinnat ovat vain viitteellisiä, eivät tarkkoja hintoja. Ne antavat kuitenkin yleiskatsauksen siitä, miten paljon esimerkiksi vanteiden maalaus maksaa.

KATEGORIAKAPPALE Jauhemaalaus HINTA
Auton osatKardaaniakseli55 €
Auton osatAkselit170 €
Auton osatVanteetAlkaen 50 €
Auton osatPuskuriAlkaen 35 €
Auton osatJarrulevy30 €
Auton osat Jarrurumpu30 €
Auton osatVaihdelaatikon kuoret70 €
Auton osatVenttiilikoppa40 €
Moottoripyörän osatRunko350 €
Moottoripyörän osatVanteet (etu- ja takapyörä)110 €
Moottoripyörän osatJarrulevy30 €
Moottoripyörän osat Ajovalon kuoret25 €
Moottoripyörän osat Sissybar25 €
Polkypyörän osat Etuhaarukka20 €- 70 €
Polkypyörän osatRunko50 €
Polkypyörän osatVanteet (<18″)20 €
Polkypyörän osat Vanteet (<28″)30 €
PuutarhakalusteetPöytä ja neljä tuoliaAlkaen 340 €
TeräsSinkitty teräslevy 30 €/ m²
TeräsTeräslevy40 €/ m²

Pulverimaalaus kotona: laitteiden ja jauheiden hinnat

Jauhemaalaus on mahdollista myös kotioloissa, vaikka se vaatiikin lähes ammattimaisen laitteiston. Jos suunnitteilla on esimerkiksi vanteiden pulverimaalaus kotona, jauhemaalaus ruiskun ja itse jauhemaalin tulisi olla hyvälaatuisia. Mitä taas tulee maadoitus laitteistoon ja polttouuniin, improvisointi on mahdollista. Maadoitukseen kelpaa esimerkiksi auton akku ja uuniksi sopii mikä tahansa uuni, jonka lämpötila saadaan tarpeeksi korkeaksi. Huomaa kuitenkin, että uuni jota käytät jauhemaalaukseen ei enää sovellu elintarvikkeille!

vanteifden jauhemaalaus tehty harmaalla jauheella

Vanteiden jauhemaalaus onnistuu myös kotioloissa, kunhan pulverimaalaus laitteet ovat kohdallaan.

Jotta esimerkiksi vanteiden jauhemaalaus kotona onnistuisi, on hyvä hankkia kunnon pulverimaalaus laitteet ja jauheet. Nämä saa kerralla hankittua esimerkiksi Isojoen Konehallilta. Yleisesti ottaen pulverimaalaus laitteet on hinnoiteltu (suunnileen) seuraavasti.

  • Jauhemaali ruisku | 170 € – pulverimaalaus ruiskujen hinnat vaihtelevat merkistä riippuen. Ruiskuja myydään myös pakkauksissa, jotka sisältävät kaiken tarvittavan, jotta pulverimaalaus kotona onnistuisi: tällöin hinta on korkeampi
  • Jauhemaalausuuni | 180 € – jauhemaalausuunin hinta on sidottu uunin kokoon ja lämmitysmahdollisuuksiin, mitä suurempi uuni, sitä korkeampi hinta
  • Jauheet | alkaen 35 €/ Kg – perus sävyt ovat halvimpia ja hinta nousee nopeasti kun halutaan esimerkiksi metalli- tai helmiäispinta.

Jauheet myydään yleensä puolen kilon pakkauksissa. Huomaa, että nämä hinnat ovat vain arvioita, eivätkä aina vastaa todellisia kustannuksia.