jauhemaalaus helsinki yritykset

Löydä tarpeisiisi sopiva jauhemaalaamo Helsingissä

Suomen nopeimmin kasvava teollinen pinnoitustapa on jauhemaalaus. Helsinki ja pääkaupunkiseutu toimivat jauhemaalauksen keskuksena Suomessa, vaikka maalaamoja löytyykin ympäri Suomea.

Jauhemaalauksen kysyntä kasvaa nopeasti Suomessa, varsinkin pääkaupunkiseudulla. Eikä ihme, sillä jauhemaalaus on kustannustehokasta ja luo monelle eri alustalle yhden kestävimmistä pinnoitteista. Sen ainoa haittapuoli on, että jauhepinnoituslinjan asentaminen on merkittävä sijoitus. Onneksi Helsingissä on useita jauhemaalaamoita, joista löytyy asiantuntemusta.  Esimerkiksi Helsingin Kytkintieltä löytyy kaksi jauhemaalaukseen erikoistunutta maalaamoa: Sarja-maalaamo ja Rakennus-Eleko. Lisää jauhemaalaamoja löytyy myös Helsingin kupeesta Vantaalta ja Tuusulasta.

Jauhemaalaus Helsinki

Olemme keränneet yhteenvedon pääkaupunkiseudun jauemaalaamoista.

Jauhemaalaus Helsinki ja PK-seutuOsoite
Inlook Colortech OySahaajankatu 1, 00880 Helsinki
Teollisuusmaalamo VTM Oy Ojakärsämöntie 3, 04300 Tuusula
Rakennus-Eleko OyKytkintie 1 B, 00770 Helsinki
Vantaan Polttomaalaamo OyPyrykuja 2, 01390 Vantaa
Sarja-maalaamo OyKytkintie 47, 00770 Helsinki

Mikäli nämä jauhemaalaamot eivät tunnu sopivilta tarpeisiisi, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Autamme mielellämme sopivan jauhemaalaamon löytämisessä niin Helsingissä kuin muuallakin Suomessa.

jauhemaalauksen ammattilainen helsingissä

Helsingistä ja muualta pääkaupunkiseudulta löytyy useita jauhemaalauksen ammattilaisia.

Lisätietoa jauhemaalauksesta

Jauhemaalaus on taloudellinen ja ympäristöystävällinen teollinen pinnoitustapa, jonka suosio on kasvussa. Jauhe-eli polttomaalaus on sähköstaattinen prosessi, jossa latautunut pulveri ruiskutetaan maadoitetulle (yleensä metalli-) kappaleelle. Näin kappale vetää pulveria puoleensa, mikä mahdollistaa myös hankalien muotojen pinnoittamisen. Pinnoitettava kappale on yleensä esilämmitetty, niin että pulveri osittain sulaa sen pinnalle. Lopullinen verkkoutuminen ja maalipinnan muodostuminen tapahtuu polttouunissa korkean lämpötilan vaikutuksesta.

Koska jauhemaalaus on aiheena monimutkainen ja laaja, löydät lisätietoa jauhemaalaus-artikkelistamme.