graffiti pinnalla jolla on graffitisuoja

Graffitisuoja pinnoite tekee seinästä helpon puhdistaa

Yleisesti ottaen töhryt kuten graffiti laskevat kiinteistöjen arvoa ja johtavat korkeisiin puhdistuskustannuksiin. Lisäksi graffiti ja muut töhryt ovat usein epäsiistin näköisiä ja niistä halutaan eroon mahdollisimman nopeasti. Onneksi graffiti voidaan poistaa seinältä helposti, kun pinta on esikäsitelty anti graffiti pinnoitteella. Anti graffiti pinnoite muodostaa alustalle suojaavan esteen, jonka ansiosta graffiti ja permanenttitussit eivät tartu itse alustaan vaan vain maalikerrokseen.

Anti graffiti pinnoite makusi mukaan

Anti graffiti pinnoitteita on kahdenlaisia:

  • Väliaikainen, “uhrautuva”graffitisuoja maali: halvin, vahamainen vaihtoehto, joka vaatii uudelleen levittämistä aina graffitin poiston jälkeen;
  • Pysyvä anti graffiti pinnoite: hintavampi, nanoteknologiaan perustuva pinnoite, joka suojaa noin 8 vuotta riippuen graffitin poistokertojen määrästä.

Molemmat graffitisuojat mahdollistavat graffitin poistamisen vedellä ja miedolla pesuaineella.

Enemmän kuin graffitisuoja-aine

Anti graffiti pinnoite tekee graffitinpoistosta helppoa

Painepesuri ja mieto pesuaine riittävät graffitin poistoon, kunhan seinä on käsitelty antigraffitimaalilla.

Kun käsittelet seinän tai muun pystypinnan anti graffiti pinnoitteella, saat kaikki nanopohjaisten pinnoitteiden tarjoamat edut mukaan lukien paremman kestävyyden ja sääolosuhteita, öljyä, hometta ja sieniä vastustavan suojan. Graffitisuoja on lisäksi ympäristöystävällinen ratkaisu, joka ei ole myrkyllinen eikä sisällä liuottimia.

Myös väliaikainen graffiti suoja on ympäristöystävällinen ja soveltuu etenkin pinnoille, joilla graffiti-riski on melko vähäinen. Huomaa, että kalliimpi pysyvä graffitisuoja tulee halvemmaksi pitkällä aikavälillä, varsinkin jos graffitin poistoa vaaditaan usein.

Anti graffiti pinnoite ei vaikuta seinän ulkonäköön sillä se muodostaa ohuen, värittömän kalvon, jota on mahdoton nähdä paljaalla silmällä. Tämä pätee sekä uhrautuviin graffitisuojiin että pysyviin anti graffiti pinnoitteisiin.

Antigraffiti pinnoite Suomessa

Jos olet graffiti suojan tarpeessa, alla olevista tuotetiedoista saattaa olla hyötyä!

ANTIGRAFFITITUOTEKESTO
Novoc keraaminen anti-graffiti pinnoitePysyvä graffitisuoja
GreenCoat Anti-graffiti BTPysyvä graffitisuoja
Teknodur 0290-19 antigraffitimaaliPysyvä graffitisuoja
Soledo uhrautuva graffitisuojaVäliaikainen graffitisuoja

Neuvomme mielellämme parhaan antigraffitituotteen valinnassa. Ota meihin yhteyttä ja löydämme projektiisi sopivimman maalin.

Mitä tehdä, kun vahinko on jo tapahtunut

Antigraffitimaali tietysti helpottaa graffitin poistoa, mutta entä jos graffiti onkin ilmestynyt suojaamattomalle seinälle. Sinulla on kolme vaihtoehtoa:

  1. Maalaa pinta uudelleen piilottaaksesi graffitin
  2. Poista graffiti vahvalla pesuaineella (saattaa jättää varjoja tai vahingoittaa alla olevaa maalipintaa)
  3. Jätä graffitin poisto ammattilaiselle ja asennuta samalla antigraffitipinnoite.